Деякі аспекти законодавчо-нормативного регулювання протезно-ортопедичних виробів - Самко, Анатолій Васильович; Британова, Тетяна Сергіївна (My University, 2021)
В умовах гібридної війни проблема інвалідності та реабілітації в Україні, яка пов’язана з протезуванням людини на сьогодні є ще недосконалою. За останні роки в Україні зроблено реальні та вагомі кроки щодо підвищення рівня соціального захисту населення та гармонізації вітчизняного законодавства відповідно до міжнародних стандартів і норм. Питанням цивільно-правового регулювання відносин з надання реабілітаційної допомоги присвячено багато досліджень, як вітчизняних так і зарубіжних вчених [1, с. 84].