Виконання операції Lasik за технологією Сontoura Vision для корекції міопії і складного міопічного астигматизму - Пічахчі, Г. М.; Завгородня, Наталія Григорівна; Михальчик, Сергій Валерійович (Запорізький державний медичний університет, 2019)
В даний час поширеність міопії в поєднанні з міопічним астигматизмом> 0,50 дптр. серед дорослого населення Європи складає 28,5 - 32,3%, з них 4,61% - з міопією в поєднанні з міопічним астигматизмом> 2,50 дптр (Khan M.I., Muhtaseb M). Мета дослідження – вивчити застосування технології топографічно орієнтованого для корекції міопії і міопічного астигматизму в якості масової кераторефракційної операції.
Keywords: тези доповідей