Особливості викладання на кафедрі клінічної фармації, фармакотерапії, фармакогнозії та фармацевтичної хімії з використанням можливостей дистанційної освіти - Білай, Іван Михайлович; Михайлюк, Євгеній Олегович; Рябоконь, Юрій Юрійович (Запорізький державний медичний університет, 2021)
Як відомо, вищі навчальні заклади були вимушені переходити на дистанційну форму навчання контингенту через світову пандемію Covid-19 у 2020 р. При цьому велике значення мало збереження якості освітнього процесу, особливо у медичній та фармацевтичній галузі.
Keywords: дистанційна освіта; післядипломна освіта; викладання