Прогностичне значення клінічних складових ефективності додаткової імунотропної терапії кисневозалежним хворим на коронавірусну хворобу COVID-19 - Черкаський, Володимир Васильович (My University, 2024)
Мета дослідження. З’ясувати роль клінічних складових цитокінового шторму в прогнозуванні ефективності додаткової імунотропної терапії інгібітором рецептору IL-6 (тоцилізумаб), у кисневозалежних хворих на коронавірусну хворобу COVID-19.
Keywords: тези доповідей