Ефективність змішаної форми навчального процесу на кафедрі терапевтичної, ортопедичної та дитячої стоматології - Возний, Олександр Вікторович; Кокарь, Оксана Олександрівна; Возна, Ірина Володимирівна (Запорізький державний медичний університет, 2021)
Підготовка фахівця, здатного розв’язувати складні задачі та проблеми у сфері стоматології та виконувати професійну діяльність лікаря стоматолога є основною метою всіх викладачів кафедри. Підготовка майбутнього фахівця на кафедрі проводилася згідно засад студентсько-центрованого, проблемно-орієнтованого навчання, самонавчання. До недавно основними формами навчання були лекції, практичні заняття в малих групах, практика, консультації із викладачами.
Keywords: соціологічне дослідження; ефективність; змішана форма навчання