Особливості перебігу вагітності у жінок з репродуктивними втратами в анамнезі - Соловйова, Наталя Миколаївна (Запорізький державний медичний університет, 2022)
Мета дослідження: оцінити особливості перебігу вагітності у жінок з репродуктивними втратами в анамнезі.
Keywords: тези доповідей