Профилактика рака репродуктивных органов - Волошина, Н. Н.; Пащенко, С. Н.; Волошин, Н. А.; Щуров, Н. Ф.; Петрова, О. Ю.; Волошина, Надія Миколаївна; Пащенко, С. М.; Волошин, Микола Анатолійович; Щуров, Микола Федорович; Петрова, О. Ю.; Voloshina, N. N.; Pashchenko, S. N.; et al. (Ассоц. акушеров-гинекологов Украины, Укр. ин-т общественного здоровья МЗ Украины, 2014)
В статье освещена роль особенностей питания и применения растительного комплекса Эпигалин® в профилактике гормонзависимых предопухолевых заболеваний и рака репродуктивных органов у женщин. У статті висвітлена роль особливостей харчування та застосування рослинного комплексу Епігаліп у профілактиці гормонзалежних передпухлинних захворювань та раку репродуктивних органів. The article deals with the study of the role of peculiarities of nutrition and the usage of Epigalin® vegetal complex for prevention the hormone- dependent pretumoral diseases and female reproductive system cancer.
Профілактика раку репродуктивних органів
Prevention of Reproductive System Cancer
Keywords: пред опухолевые заболевания; злокачественные процессы репродуктивных органов; эстрогены; метаболиты эстрогенов; диета; Эпигалин®; передпухлинні захворювання; злоякісні процеси репродуктивних органів; естрогени; метаболіти естрогенів; дієта; Епігалін®; pretumoral diseases; reproductive system cancer; estrogen; metabolits; diet; Epigalin®