(E)-N'-(4-етокси-3-метоксибензиліден)-2-(5-(4-метоксифеніл)-1H-1,2,4-триазол-3-ілтіо)ацетогідразид, що виявляє антигіпоксичну активність - Самелюк, Юрій Геннадійович; Каплаушенко, Андрій Григорович; Самелюк, Ю. Г.; Каплаушенко, А. Г.; Sameliuk, Yurii Hennadiiovych; Kaplaushenko, Andrii Hryhorovych (Запорізький державний медичний університет, 2014)
Корисна модель належить медицини та фармації і може бути використана у створенні нових біологічно активних сполук, а також оригінальних лікарських засобів у ряді похідних 1,2,4-триазолу, що використовуються для фармакокорекції кисневих дефіцитів організму.
(E)-N'-(4-ethoxy-3-methoxybenzylidene)-2-(5-(4-methoxyphenyl)-1H-1,2,4-triazol-3-ylthio)acetohydrazide exhibiting antihypoxic activity
(E)-N'-(4-этокси-3-метоксибензилиден)-2-(5-(4-метоксифенил)-1H-1,2,4-триазол-3-илтио)ацетогидразид, который проявляет антигипоксическую активность
Keywords: патенти; винахід