Предиктори затяжного перебігу позалікарняної пневмонії - Богун, А. О. (Запорізький державний медичний університет, 2019)
Затяжний перебіг позалікарняної пневмонії спостерігається майже у 30 % хворих та асоціюється зі збільшенням ускладнень, тривалості перебування у стаціонарі, витрат на лікування, смертності. Мета роботи: з’ясувати предиктори затяжного перебігу позалікарняної пневмонії.
Keywords: тези доповідей