Застосування здоров`язберігаючих технологій у підготовці майбутніх фахівців з фізичної терапії - Шаповалова, Ірина Володимирівна; Гурєєва, Антоніна Михайлівна; Черненко, Олена Євгенівна (My University, 2023)
Метою дослідження було визначити ефективність застосування студентами фізичної терапії здоров`язберігаючих технологій у вигляді біоімпедансного аналізу для визначення надлишкової маси тіла.