Пошук гіполіпідемічних засобів серед 8-аміно-7-(2-гідрокси-2-фенілетил)-3-метилксантинів - Іванченко, Дмитро Григорович; Рудько, Наталія Петрівна (Xарків : НФаУ, 2024)
Метою даної роботи є пошук малотоксичних та високоефективних гіполіпідемічних засобів серед 8-аміно-7-(2-гідрокси-2-фенілетил)-3-метил-ксантинів.
Keywords: тези доповідей