Клінічна фармакологія квертину при сечокам'яній хворобі, асоційованій з метаболічним синдромом - Білай, Сергій Іванович; Білай, Іван Михайлович (Запорізький державний медичний університет, 2022)
Метою дослідження є вивчення клініко-фармакологічних ефектів квертину у хворих на СКХ, асоційовану з МС.
Keywords: тези доповідей