Викладання фармацевтичної хімії в умовах воєнного стану - Кучеренко, Людмила Іванівна; Скорина, Дмитро Юрійович; Борсук, Сергій Олександрович (Vancouver : Perfect Publishing, 2022)
У статті досліджені важливі аспекти організації викладання фармацевтичної хімії в умовах воєнного стану через збройну агресію російської федерації. Автори здійснили узагальнення та аналіз особливостей викладання фармацевтичної хімії засобами дистанційного навчання в умовах правового режиму воєнного стану. Показано, що за таких критичних обставин використання сучасних технологій дистанційної освіти є основою безпеки учасників освітнього процесу, ефективно забезпечує їхню взаємодію та сприяє максимальній візуалізації навчального контенту. Результати роботи будуть використані для подальшого вдосконалення хімічної підготовки майбутніх фармацевтів із використанням засобів онлайн-освіти.
Keywords: фармацевтична хімія; викладання; воєнний стан; освітній процес; дистанційне навчання