Маркетинговий менеджмент при удосконаленні системи забезпечення протизаплідними засобами - Ткаченко, Наталя Олександрівна; Маганова, Тамара Валеріївна (My University, 2021)
Мета роботи – дослідити зворотній зв’язок «фармація (система фармацевтичного забезпечення) – споживач контрацептивів (споживач – жінка)» для розробки концептуальної моделі удосконалення фармацевтичної допомоги при плануванні сім’ї (на засадах діаграми Ісікави).