Онлайн курси – сучасний напрямок розвитку освіти - Кущ, Оксана Георгіївна; Омельянчик, Володимир Миколайович; Бессараб, Георгій Ігнатович; Жернова, Галина Олександрівна (Запорізький національний університет, 2016)
На сучасному етапі розвитку освіти пріоритетним напрямком є застосування відкритих он-лайн курсів. Вперше, на кафедрі нормальної фізіології ЗДМУ відбуваються он-лайн курси з клінічної фізіології, що мають дистанційно-консультативний характер. Відкритий он-лайн курс це інтернет-курс з інтерактивною участю і відкритим доступом, одна із найбільш ефективних форм реалізації дистанційних освітніх технологій.
Keywords: тези доповідей