Роль антигіпертензивної терапії в профілактиці інсультів у молодих: виклики ранньої діагностики - Шеставіна, Н. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2025)
Мета: Оцінити значення ранньої антигіпертензивної терапії в профілактиці інсультів у молодих пацієнтів та проаналізувати труднощі, пов’язані з ранньою діагностикою артеріальної гіпертензії.
Keywords: тези доповідей