Ретроспективний аналіз причин ранньої неонатальної інфекції і ролі фізичних факторів в стратегії профілактики ранньої неонатальної захворюванності і смертності - Гайдай, Наталія Вікторівна; Сюсюка, Володимир Григорович; Павлюченко, Михайло Іванович (My University, 2023)
Причиною написання даної роботи виявилась необхідність аналізу причин випадків ранньої неонатальної інфекції в пологовому будинку і обгрунтування шляхів профілактики.
Keywords: тези доповідей