Синтез та фізико-хімічні властивості похідних 5-(((4,5-дигідротиазолу-2-іл)тіо)метил)-4h-1,2,4-триазол-3-тіолів - Карпенко, Юрій Вікторович; Панасенко, Олександр Іванович; Зуй, О. Ю.; Karpenko, Yu. V.; Panasenko, O. I.; Zuy, O. Yu. (My University, 2022)
Ядро 1,2,4-триазолу є дуже перспективним азольним гетероциклом, і сполуки його хімічного перетворення знаходять різні біологічні, фармацевтичні та клінічні застосування. На сьогоднішній день відомо, що модифікація азольних гетероциклів призводить до підвищення ефективності та зниження токсичності.
Synthesis and physical and chemical properties of derivatives 5-(((4,5-dihydrothiazol-2-yl)thio)methyl)-4h-1,2,4-triazole-3-thiole