Фізична реабілітація як метод відновного лікування - Каминіна, Ірина Валентинівна (НБ ЗДМУ, 2018)
Рекомендаційний список містить публікації з газет та журналів, матеріали конференцій, книги, автореферати дисертацій, інформаційні листи. Вся ця література зберігається у фонді бібліотеки ЗДМУ. Видання охоплює такі хронологічні межі: учбова література - 2008-2017 рр., а інша - 2014-2018рр. Рекомендована література може зацікавити студентів, викладачів та всіх хто цікавиться питанням фізичної реабілітації.