Вплив війни на ментальне здоров’я дітей - Боярська, Людмила Миколаївна; Герасімчук, Тетяна Сергіївна (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2025)
Війна як феномен має безумовно значний та, на жаль, частіше руйнівний вплив на психіку дітей, тому що вони не лише свідками жахіть бойових дій, а й самі переживають наслідки насильства, порушення родинних та соціальних структур.
Keywords: тези доповідей