Інноваційні процеси у навчанні студентів за спеціальністю "Стоматологія” - Леженко, Геннадій Олександрович; Резніченко, Юрій Григорович; Врублевська, Світлана Володимирівна; Lezhenko, H. O.; Reznichenko, Yu. H.; Vrublevska, S. V. (My University, 2014)
Останні п’ять років європейське освітнє співтовариство живе під знаком Болонського процесу. Інтенсивне реформування освіти в Україні призвело до трансформування освітнього процесу шляхом введення нових більш ефективних засобів викладання матеріалу. The last five years the European Educational Community lives under the sign of the Bologna process. Intensive educational reforms in Ukraine led to the transformation of the educational process by introducing new and more effective ways of teaching material.
Innovative processes in students’ studing at the speciality “dentistry”