Вплив SARS-COV-2 на психічне здоров'я та неврологічний стан населення - Герасімчук, Тетяна Сергіївна; Стрижко, М. В.; Сліпко, В. О. (My University, 2022)
Третій рік поспіль на всі континенти насуваються хвилі епідемії SARS-CoV-2, кожна з яких може мати все більш трагічні наслідки для людства. Чим є SARS-CoV-2 з філософської точки зору, які перспективі та наслідки пандемії?
Keywords: тези доповідей