Використання комп’ютерних технологій на практичних заняттях з фізколоїдної хімії - Щербак, Марина Олексіївна (Запоріжжя : ЗДІА, 2016)
На сьогоднішній день інформатизація торкнулася майже всіх сфер людського життя. Інформаційні технології відкривають нову сторінку в розвитку суспільства. Особливо значну роль грає інформатизація в галузі освіти оскільки саме тут формується базис соціальних, психологічних, загальнокультурних і професійних підвалин для інформатизації суспільства. Окрім цього інформатизація освіти є ключовою умовою формування не просто носія знань, а насамперед, творчої особистості, яка вміє застосовувати набуті знання і вміння, працювати з інформаційними ресурсами для успішної діяльності у будь-якій сфері суспільного життя.