Динаміка показників вільнорадикального перекисного окиснення білків під впливом цитопротектора пропіонату дигідрату у хворих на деструктивний мультирезистентний туберкульоз легень - Шальмін, Олександр Самуілович; Разнатовська, Олена Миколаївна (My University, 2015)
Мета роботи — вивчити у хворих на деструктивний мультирезистентний туберкульоз динаміку показників вільнорадикального перекисного окиснення білків під впливом цитопротектора пропіонату дигідрату на тлі протитуберкульозної поліхіміотерапії.
Keywords: тези