Запальні захворювання жіночих статевих органів - Залізняк, Владислав Олександрович (Запорізький державний медичний університет, 2015)
У підручниках з гінекології, якими користуються студенти старших курсів медичного факультету, розділи, що стосуються запальних процесів жіночих статевих органів, викладені відповідно до відведених навчальними планами годин. Але самостійна робота над запропонованим навчальним посібником дозволить їм поглибити набуті знання та краще орієнтуватись у їх застосуванні в практичній роботі лікаря акушера-гінеколога. Що стосується лікарів-інтернів акушерів-гінекологів, то вони протягом трьох років навчання в інтернатурі мають отримати більш глибокі знання, які ґрунтувалися б на останніх досягненнях цієї проблеми у гінекології. На це і спрямовані матеріали, викладені в навчальному посібнику, які мають бути засвоєні шляхом самостійної роботи. Посібник може бути корисним також практичним лікарям акушерам-гінекологам.
Keywords: гинекология; гінекологія; gynecology