Прогностичне значення інтегральної оцінки сироваткових концентрацій матриксної металопротеїнази-9 та васкулярного ендотеліального фактору росту-а у пацієнтів в гострому періоді спонтанного супратенторіального внутрішньомозкового крововилив - Кузнєцов, Антон Анатолійович (My University, 2021)
Верифікація короткострокового прогнозу у хворих на спонтанний супратенторіальний внутрішньомозковий крововилив (ССВМК) є провідною складовою підґрунтя для диференційованого вибору оптимальної лікувальної тактики, що обґрунтовує актуальність досліджень, спрямованих на пошук показників, які асоційовані з ризиком несприятливих варіантів перебігу та виходу гострого періоду захворювання.