Визначення морфофункціональних особливостей венозної системи у хворих на варикозну хворобу нижніх кінцівок - Котляревська, Л. Ю. (Запорізький державний медичний університет, 2021)
Сучасна флебологія характеризується стрімкою появою нових методів лікування хронічних захворювань вен, їх модифікацій і варіантів застосування, виконання яких, було б неможливим, без правильної оцінки стану венозного русла нижніх кінцівок.
Keywords: тези