Проблема девіантності та організація навчально-виховного процесу на кафедрі фізколоїдної хімії - Фролова, Юлія Сергіївна; Каплаушенко, Андрій Григорович (Тернопіль : ТДМУ, 2018)
Вступ. Людина – істота колективна, тобто вона постійно має пристосовуватись до вимог оточуючих. Нажаль в суспільстві має місце не лише поведінка, що відповідає вимогам і цінностям суспільства, а й та що суперечить тим нормам. Поведінка, що відхиляється від норми називається девіантною [1].
Keywords: тези