Анатомія людини. Серцево-судинна система : зб. тест. завдань з поясненнями для підготовки студ. спец. «Медицина» до єдиного державного кваліфікаційного іспиту - Світлицький, Андрій Олександрович; Щербаков, Максим Степанович; Вовченко, Михайло Борисович; Лебединець, Микола Григорович; Артюх, Олена Вікторівна; Чугін, Сергій Вячеславович; Зінич, Олена Леонідівна; Матвєйшина, Тетяна Миколаївна; Чернявський, Артур Валерійович; Міщенко, Олена Михайлівна (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
Збірник тестових завдань з поясненнями з анатомії людини «Анатомія людини. Серцево-судинна система. Крок-1. Медицина» містить матеріал для самостійної підготовки до тестового екзамену «Крок-1. Загальна лікарська підготовка». Розраховано на студентів 1-2 курсів медичних факультетів, що навчаються протягом 6 років у медичних закладах вищої освіти згідно з робочою програмою з анатомії людини.