Організація системи електронного опитування для моніторингу якості надання освітніх послуг у ЗДМУ - Іванько, Олег Григорович; Скрипникова, Яніна Семенівна (Запорізький державний медичний університет, 2018)
Забезпечення якості завжди було центральною проблемою освіти. Якість освіти – це комплекс характеристик освітнього процесу, що визначають послідовне та практично ефективне формування компетентності та професійної свідомості. Оцінювання якості освіти в виші повинно включати в себе не тільки оцінювання знаннь студентів. Повинен також існувати зворотній зв'язок, що дає змогу проводити моніторинг якості надання освітніх послуг, а також реагувати на виникаючи виклики. Згідно з наказом ректора з метою оптимізації оцінювання якості організації освітнього процесу співробітниками групи моніторингу були розроблені принципи анонімного, комп’ютерного on-line анкетування студентів та співробітників університету.
Keywords: якість освіти; електронне опитування; моніторинг якості