Етичні принципи та комунікація в стоматологічній практиці - Робота, Я. С. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2025)
Мета: проаналізувати етичні принципи та особливості комунікації в стоматологічній практиці, визначити їхній вплив на надання медичної допомоги, довіру пацієнтів та ефективність лікування.
Keywords: тези доповідей