Вплив цукрового діабету ii типу на ефективність лікування зовнішнього бактеріального отиту - Хоролець, Ольга Володимирівна (My University, 2025)
Метою дослідження є вивчення впливу цукрового діабету на перебіг та ефективність лікування зовнішнього бактеріального отиту, визначення оптимальних підходів до терапії у пацієнтів з діабетом для зниження ризику ускладнень та покращення результатів лікування.
Keywords: тези доповідей