Роль самостійної роботи студента в системі організації навчального процесу - Моргунцова, Світлана Андріївна (My University, 2014)
У статті розкрито значення та шляхи вдосконалення самостійної роботи у структурі організаціїнавчального процесу. Цей вид діяльності дає змогу доповнити та логічно завершити процес формування високоосвіченого компетентного фахівця. Важливими етапами в організації самостійної роботи є вибір оптимальної схеми проведення, мотивація студента, система контролю викладача за отриманим результатом. Забезпечення ефективної роботи має базуватися на спільних принципах педагогіки й доповнюватися сучасними методами та технологіями.
Keywords: самостійна робота студента; навчальний процес; контроль знань