Основи діагностики, лікування та профілактики основних хвороб сечостатевої системи. Модуль 2. Ч. 2 - Візір, Вадим Анатолійович; Деміденко, Олександр Вікторович; Приходько, Ігор Борисович; Гончаров, Олександр Вікторович (Запорізький державний медичний університет, 2021)
Посібник призначений для студентів медичних закладів вищої освіти з метою допомоги у вивченні внутрішньої медицини. Містить базові питання з клінічної діагностики та лікування захворювань нирок, вивчення яких передбачено навчальною програмою з дисципліни «Внутрішня медицина» за спеціальностями «Медицина» та «Педіатрія».