Ефективність програми "fast track" у реабілітації після ендопротезування колінного суглоба - Завгородній, Б. С. (My University, 2025)
Мета.Оцінити ефективність програми Fast Track у реабілітації пацієнтів після ендопротезування колінного суглоба через аналіз динаміки відновлення функціональності, зменшення больового синдрому та покращення показників рухової активності.
Keywords: тези доповідей