Динаміка спор грибів роду Alternaria у м. Запоріжжі у 2020-2021 роках - Гавриленко, Ксенія В'ячеславівна (Запорізький державний медичний університет, 2022)
Метою роботи було дослідити сезонну динаміку концентрації спор грибів роду Alternaria у атмосферному повітрі м. Запоріжжя.
Keywords: тези доповідей