Характеристика репродуктивного потенціалу у жінок з доброякісними пухлиноподібними утвореннями яєчників - Шаповал, Ольга Сергіївна (My University, 2023)
Мета. Проаналізувати особливості реалізації репродуктивного потенціалу у жінок з доброякісними пухлиноподібними утвореннями яєчників.
Keywords: тези доповідей