Травматичні пошкодження органів сечової і чоловічої статевої системи - Бачурін, Віктор Іванович (Запорізький державний медичний університет, 2017)
У посібнику для самостійної роботи студентів ІІІ - ІV курсів медичних факультетів представлено теоретичний матеріал за темою, практичні завдання та тестовий контроль знань.