Фармакотерапія - Крайдашенко, Олег Вікторович; Свинтозельський, Олександр Олексійович; Красько, Микола Петрович; Долінна, Марія Олександрівна; Саржевська, Анастасія Валеріївна; Самура, Тетяна Олександрівна (Запорізький державний медичний університет, 2018)
У навчально–методичному посібнику, відповідно до програми з фармакотерапії, на сучасному рівні представлені основні поняття та визначення фармакотерапії. Приведені етіологія, патогенез і клінічна картина основних нозологічних одиниць, сучасні підходи до медикаментозного лікування і профілактики цих патологічних станів. Посібник призначений для студентів фармацевтичних факультетів вищих медичних навчальних закладів, провізорів, клінічних провізорів, фармацевтів.
Keywords: Фармакотерапія; симптоми; синдроми; лікарські засоби