Щодо досліджння фармакологічної активності нової лікарської форми Ангіолін в умовах моделюванні катаракти - Бєленічев, Ігор Федорович; Кучеренко, Людмила Іванівна; Акопян, Ріма Романосівна (Харків : НФаУ, 2020)
Катаракта на сьогоднішній день є провідною причиною не виліковної сліпоти в світі і найбільш поширеним захворюванням очей у осіб старше 60 років. Серед усіх офтальмологічних захворювань катаракта становить близько 65 %.
Keywords: катаракта; захворювання очей; лікарська форма Ангіолін