Перспективність похідних 3-метилксантинів при гіперліпідемії у лабораторних тварин - Цис, Олексій Вікторович; Білай, Іван Михайлович (My University, 2019)
Метою роботи було визначити гіполіпідемічну активність вперше синтезованих похідних 3-метилксантину при гіперліпідемії у лабораторних тварин.
Keywords: тези доповідей