Можливий епігенетичний вплив нестероїдних протизапальних лікарських засобів на шлунково-кишковий тракт - Павлов, Сергій Васильович; Бурлака, Кристина Анатоліївна (Запорізький державний медичний університет, 2020)
Нестероїдні протизапальні засоби (НПЗЗ) займають лідируючі позиції за обсягами споживання в світі, що пояснюється високою ефективністю при больовому синдромі запального походження. Унікальність НПЗЗ, як класу лікарських препаратів, обумовлена не тільки протизапальним та знеболюючим ефектом, а також, жарознижуючою та антитромботичною дією.
Keywords: тези доповідей