Принципи фізичної реабілітації спортсменів із травмами колінного суглоба - Кологойда, В. Р.; Циганок, Владислав Іванович (My University, 2024)
Мета дослідження – теоретично обґрунтувати принципи реабілітації спортсменів із травмами колінних суглобів.