Роль і місце тестового контролю як засобу оптимізації навчального процесу при вивченні фармакогнозії - Одинцова, Віра Миколаївна (Запорізький державний медичний університет, 2012)
Висвітлено роль і місце тестового контролю в забезпеченні оптимізації навчального процесу як ефективного засобу активізації навчальної діяльності при вивченні фармакогнозії у світлі приєднання України до Болонської декларації. Показана роль и место тестового контроля в обеспечении оптимизации учебного процесса как эффективного средства активизации учебной деятельности при изучении фармакогнозии в свете присоединения Украины к Болонской декларации. The article deals with the role and place of text control for educational process optimization. That is considered as an effective mean of educational activation at Pharmacognosy studying in the light of joining of Ukraine to Bologna declaration.
Keywords: тест; тестування; тестовий контроль; фармакогнозія; кредитно-модульна система організації навчального процесу; тест; тестирование; тестовый контроль; фармакогнозия; кредитно-модульная система организации учебного процесса; test; testing; test control; Pharmacognosy; credit module system of educational process organizing