Застосування засобів фізичної терапії учасників бойових дій з наслідками кульових поранень - Гречка, Я. С. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2025)
Мета дослідження. Обґрунтувати ефективність застосування засобів фізичної терапії у відновленні військовослужбовців з наслідками кульових поранень.
Keywords: тези доповідей