Права лікаря стоматолога відповідно до сучасного українського законодавства - Сидорська, К. В. (Запорізький державний медичний університет, 2021)
У сучасному світі з кожним днем зростає кількість конфліктів між пацієнтом і лікарем або лікувальним закладом. Причиною незадоволення пацієнтів може бути необізнаність в стоматологічній сфері, відсутність чіткої документації, в якій лікарі ігнорують необхідність запису важливих «немедичних» моментів у взаємовідносинах із пацієнтом.