Техніка лабораторних робіт. Модуль 1. Частина 1. Організація роботи лабораторії - Александрова, Катерина Вячеславівна; Білоконь, Любов Євгенівна; Макоїд, Ольга Борисівна; Юрченко, Дар'я Миколаївна (Запорізький державний медичний університет, 2014)
Запропонований практикум є необхідним додатковим методичним посібником для вивчення техніки лабораторних робіт студентами 1-го курсу медичного факультету спеціальності «Лабораторна діагностика». Зміст методичного матеріалу практикуму складено згідно робочої програми навчальної дисципліни «Техніка лабораторних робіт» зі спеціальності 6. 120102 «Лабораторна діагностика». У практикумі міститься також необхідна інформація щодо індивідуальної роботи студентів, питання для підготовки до підсумкового контролю з модулю 1.
Keywords: биохимия; biochemistry