Вплив екологічних факторів на розвиток серцево-судинних захворювань у осіб з генетичною схильністю - Сидоренко, А. С. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2025)
Мета дослідження: Визначити вплив генетичних та модифікованих факторів ризику на розвиток серцево-судинних захворювань (ССЗ) та розробити рекомендації щодо їх профілактики.
Keywords: тези доповідей