Епідеміологічні аспекти вітряної віспи на прикладі Запорізької області - Таляніна, Анастасія Андріївна (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2023)
Актуальність роботи.Вивчення проявів епідемічного процесу вітряної віспи. Порівняння захворюваності серед різних вікових груп населення та різних прошарків населення, надає можливість отримати чіткі уявлення про розповсюдження інфекції та обґрунтувати комплекс протиепідемічних заходів, що є дуже актуальним у боротьбі та попередженні даної інфекції.
Keywords: магістерська робота; ОП "Лабораторна діагностика"