Філософія науки. Етика та методологія наукового дослідження - Утюж, Ірина Геннадіївна; Спиця, Наталя Валеріївна; Сепетий, Дмитро Петрович; Мегрелішвілі, Марія Олексіївна (ЗДМУ, 2018)
Навчально-методичний посібник містить тематичний план курсу, плани семінарських занять, список літератури, перелік питань для підготовки до заліку з курсу «Філософія науки. Етика та методологія наукового дослідження», глосарій із загальних понять філософії та медицини.
Keywords: філософія науки; філософія медицини